Gondáné Gera Zsuzsanna
Gondáné Gera Zsuzsanna 
gyógytornász

„A gyógytorna lakhatóvá teszi a testet a lélek számára.”
/Váradi Csilla gyógytornász/ 

Gondáné Gera Zsuzsanna vagyok, 2 gyönyörű kislány édesanyja. Gyermekkoromban diagnosztizált gerincferdülés hatására kezdtem sportolni, mely azóta is végigkíséri az életemet. Valószínűleg ennek köszönhető a mozgás és a gyógytorna szeretete.

2011-ben végeztem Budapesten a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán, gyógytornász-fizioterapeuta szakon. Főiskola után rögtön a Budai Irgalmasrendi Kórház Reumatológiai Osztályán, majd 2012-től Kecskeméten a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Fizio- és Mozgásterápiás Osztályán dolgoztam. Itt sikerült számos területen tapasztalatot szereznem (ambuláns terápia, ortopédia, traumatológia, idegsebészet). Mindeközben többéves magánpraxis gyakorlatra tettem szert.

Főiskolai tanulmányaim óta igyekszem folyamatosan bővíteni ismereteimet, hiszen hosszútávon egy komplex, egyénre szabott terápiával lehetünk eredményesek, legyen szó prevencióról vagy rehabilitációról. Gyógytornász szakemberként a páciens folyamatos fizikai fejlődése az elsődleges cél, a fejlődés során azonban az igények is állandóan változnak, ezért is tartom fontosnak a folytonos tanulást, továbbképzéseket.

Munkám során igyekszem megfelelő bizalmi légkört teremteni, megfelelően tájékoztatni, oktatni, tanítani pácienseimet, hiszen így tudunk a leghatékonyabban közösen dolgozni. 

Szolgáltatásom

Gyógytorna
Gyógytorna

a gerinc, végtagok, izmok, ízületek, kötőszövetek, idegpályák kezelésére alkalmas nemzetközileg elismert módszer

Mikor, és miért ajánlott fizikoterápiás kezelések felvétele? 

Tovább >

Fizikoterápiás rendelő

This web page was built with Mobirise website templates