elektroterapia

Masszázs

A masszázs segíti az ellazulást, a keringés felpezsdül, a masszírozás friss, oxigéndús vérrel látja el az izmokat, javítja az agyi keringést, csökkentve ezzel a fáradtságérzetet.

Mi a Massage kezelések célja?

• Massage: A monoton munkavégzés, így a számítógép előtt vagy a futószalag mellett végzett munka is szellemileg és fizikailag is megterhelő. A munkára irányított figyelem a szinte mozdulatlan, feszített izmokkal való ülés vagy állás terhet ró mind a nyak-, a váll-, mind a csuklyás izom területére. Az ülés az egész gerinc számára megterhelő: az érintett izmok feszesekké, görcsösekké válnak, keringésük romlik, a fájdalom és a feszültség miatt csökken a figyelem és a motiváció. Fejfájás, fáradtságérzés, figyelmetlenség alakul ki.
A masszázs segíti ezeknek az izmoknak az ellazulását, a keringés felpezsdül, a masszírozás friss, oxigéndús vérrel látja el az izmokat, javítja az agyi keringést, csökkentve ezzel a fáradtságérzetet. A dolgozók egészségi állapota igen fontos tényező a munkavégzés során. Statisztikák igazolják, hogy a mozgásszervi prevenció hatására javul a dolgozók egészségi állapota, hangulatuk is jobb lesz. Csökken a táppénzes állományban töltött napok száma, nő a munkavégzés hatékonysága, az emberek rugalmasabban reagálnak a változásokra. A munkahelyi stressz minden korosztálynál jelentkezik, a masszázs azonban a stressz kezelésben is sokat segít a dolgozóknak.

Már heti 20 perc masszázs hozzájárulhat a jobb közérzethez, a nyugodtabb munkahelyi légkör kialakításához.
Díjai:
3.000,-Ft/30 perc
5.000,-Ft/1 óra

Markó Ákos
Markó Ákos
gyógymasszőr

Meg kell tanítani az embereknek, hogy mit tehetnek azért, hogy ne tűzoltásszerűen kelljen kezelni a panaszokat, hanem el kell érni, hogy azok eleve ki se alakuljanak.

Huszka Zsuzsa
gyógymasszőr

38 éve a betegek szolgálatában dolgozom, célom, hogy hozzájáruljak ahhoz, hogy vendégeink életminősége javuljon, így idősebb korukban is teljes életet élhetnek.

Mikor, és miért ajánlott fizikoterápiás kezelések felvétele? 

Tovább >

Fizikoterápiás rendelő

Web page was built with Mobirise