Huszka Zsuzsanna
Huszka Zsuzsanna
gyógymasszőr

Huszka Zsuzsanna vagyok. 1966. június 3-án születtem Kecskeméten. Általános iskolai tanulmányaim után az egészségügyi szakiskolában végeztem általános ápoló és általános asszisztens szakon kitűnő eredménnyel. 1983-ban a Megyei Kórház központi intenzív osztályán kezdtem el dolgozni. 1985 júniusában Kiskunhalason felnőtt szakápolói szakosítót végeztem el jeles eredménnyel. 1989 decemberétől a Honvéd Kórház központi intenzív osztályán dolgoztam. 1989-ben érettségiztem a Németh László Gimnáziumban. 1990-ben Pécsett végeztem el az intenzív szakápolói képzést jeles eredménnyel. 2000 júniusában a Szent-Györgyi Szakközépiskolában másodfokú ápolói vizsgát tettem jeles eredménnyel.

Mivel 2007 áprilisában szűnt meg a Honvéd Kórház, így főállású vállalkozó lettem: háziápolás, vérvétel, kórházi ügyelet lett a profilom, s a még abban az évben letett gyógymasszőri vizsgám segítségével a masszázs vált fő tevékenységemmé.

Jelenleg kiterjedt vendég- és betegköröm van, akiket évek óta kezelek nagyon jó eredménnyel. 2014 óta fiammal, Markó Ákossal dolgozom együtt, aki szintén gyógymasszőri képesítést szerzett a Szent-Györgyi Szakközépiskolában. 38 éve a betegek szolgálatában dolgozom, célom, hogy hozzájáruljak ahhoz, hogy vendégeink életminősége javuljon, így idősebb korukban is teljes életet élhetnek.  

Szolgáltatásom

Masszázs
Masszázs 

A masszázs segíti az ellazulást, a keringés felpezsdül, a masszírozás friss, oxigéndús vérrel látja el az izmokat, javítja az agyi keringést, csökkentve ezzel a fáradtságérzetet.

Mikor, és miért ajánlott fizikoterápiás kezelések felvétele? 

Tovább >

Fizikoterápiás rendelő

Design a site with Mobirise