Mire jó a lágylézer

Mire jó a lágylézer? 

A fény energiáját használjuk a lézerkezelések során. A készülék által előállított lézerfény sűrítve, egyirányúsítva van, párhuzamosan futnak a lézerfények, ezáltal mélyen be tudnak hatolni a szövetekbe. 

Mit is jelent ez?
4 cm mélyen tud a szövetekbe hatolni, de biológiai hatása akár 6 cm mélyen is érezhető, a sejtmembrán áteresztőképességének fokozódása, a mikrotcirkuláció fokozódása 6 cm mélyen érezhető, a fagocitózis gyorsulása, a gyulladásos anyagok megsemmisítése, szanálása is ilyen mélységben megtörténik.
Ezáltal az ödéma csökken, a fájdalom és a duzzanat csökken, lazulnak az izmok, tulajdonképpen a szervezet saját magát meggyógyítja.  

a szervezet saját magát meggyógyítja
a szervezet saját magát meggyógyítja

A szervezet saját magát meggyógyítja meg!

Milyen kezeléseket végzünk vele?

A lézergéphez többféle kezelőfej tartozik.
A háromból kettő ugyanazt tudj, infralézer nyalábot bocsájt ki. Az infralézer a szem számára láthatatlan tartományban van, mélyen a szövetek között fejti ki hatását.
A kétféle kezelőfejünk: a lézerzuhany és az egypontot kezelő kisebb fej. A lézerzuhanyban 6 dióda működik egyszerre – valóban úgy néz ki, mint egy zuhanyrózsa - a kisebb lézerben pedig egy koncentrált sugárnyaláb. Ezzel fájdalmas pontokat célzottan tudunk kezelni.
Mindig a nyomásérzékeny pontokat keressük, ezekben a lézerrel kezelve próbáljuk beindítani a mikrocirkulációs folyamatokat, amelynek során a gyógyulási folyamatok beindulnak.

A harmadik fej, amit szoktunk használni, az úgynevezett piros lézer. Míg az infralézer nem látható, a piros lézer, látható fény. Ezt elsősorban bőrgyógyászati kezeléseknél, sebgyógyulás, szájban lévő afták kezelésére, fülgyulladás megszüntetésére, használjuk, gyors és hatásos gyógyulást hoz.

A kezelések nem helyettesítik az orvos által felírt terápiát, de gyógyulást segítő, kiegészítő kezelésként felgyorsíthatják a gyógyulást.

A lézerfény csak a szemre ártalmas, a véletlen balesetek megelőzésére mindenkinek fel kell vennie egy sötét, polarizált szemüveget, ezzel is védjük a hozzánk forduló páciensek egészségét.

gyógyulást segítő, kiegészítő kezelésként felgyorsíthatják a gyógyulást
a gyógyulási folyamatok beindulnak

Nézze meg rövid kisfilmünket

Mire jó a lágylézer? 

A fény energiáját használjuk a lézerkezelések során. A készülék által előállított lézerfény sűrítve, egyirányúsítva van, párhuzamosan futnak a lézerfények, ezáltal mélyen be tudnak hatolni a szövetekbe.

Rendelőnk Kecskeméten a Passage üzletházban várja a gyógyulni vágyó pácienseket.

Amiben segíthetünk:

A fizikoterápia, gyógytorna, masszázs kezeléssorozatokból áll, minimum 3-5 maximum 15 kezelésből attól függően milyen terápiás eljárásra van szükség.

mozgásszervi panaszok (pl.: gerinc és végtagfájdalmak)

műtét, sérülés utáni rehabilitáció

neurológiai rehabilitáció

kineziológiai tapasz felhelyezése

gerincferdülés terápia

műtétre felkészítés

Mikor, és miért ajánlott fizikoterápiás kezelések felvétele? 

Tovább >

Fizikoterápiás rendelő

Easiest Website Builder