Markó Ákos
Markó Ákos 
gyógymasszőr

Markó Ákos vagyok. A stressz által okozott betegségek, a mozgásszervi panaszok, az izomfájdalmak miatt egyre több a beteg ember, és a rohanás miatt sokszor az életünkből teljesen hiányzó harmónia miatt ez a szám sajnos csak növekedni fog. A magyar egészségügy már most átlépte lehetőségei határát. Valljuk be: nem elég a problémákat tüneti szinten kezelni, ezt a fent összegzett komplex problémát csak úgy tudjuk megoldani, ha a gondok gyökeréig nyúlunk vissza, és megpróbáljuk megszüntetni a bajt, mielőtt az kialakulhatna.

Hogy hogyan? Prevenció. Prevenció! És Prevenció! Meg kell tanítani az embereknek, hogy mit tehetnek azért, hogy ne tűzoltásszerűen kelljen kezelni a panaszokat, hanem el kell érni, hogy azok eleve ki se alakuljanak. Meg kell őket tanítani helyesen táplálkozni, stresszt kezelni, mozogni, meg kell őket tanítani arra, hogy mit tehetnek, hogy elkerüljék a görcsös izomfájdalmakat. Egyszóval: újra meg kell tanulnunk, hogyan hozzuk vissza a harmóniát az életünkbe. 

Szolgáltatásom

Masszage
Masszázs 

A masszázs segíti az ellazulást, a keringés felpezsdül, a masszírozás friss, oxigéndús vérrel látja el az izmokat, javítja az agyi keringést, csökkentve ezzel a fáradtságérzetet.

Mikor, és miért ajánlott fizikoterápiás kezelések felvétele? 

Tovább >

Fizikoterápiás rendelő

Easiest Website Builder