Ultrahang

Ultrahang

Az alvó, ellustult sejteket felrázzuk, lendületbe hozzuk: a keringés gyorsul, az oxigén ellátás javul, a stressz általi görcsös izomfájdalmak lazulnak, a belső hőképződés hatására az erek kitágulnak, így az izom vérellátása fokozódik.

Mi az Ultrahang kezelés célja?

Ezzel a frekvenciával kommunikálnak a delfinek is egymással, de a mi esetünkben ezek a 20 000 Hz feletti hanghullámok rezgésbe hozzák a szöveteket. Sejtszinten ez azt jelenti, hogy a sejt elemei (plazma, sejtmag, mitochondrium stb.) azonos frekvenciával, de különböző amplitúdóval rezegnek, így ezek a sejtalkotók egymáshoz képest elmozdulnak: ezt nevezzük mikromasszázsnak. Az alvó, ellustult sejteket felrázzuk, lendületbe hozzuk: a keringés gyorsul, az oxigén ellátás javul, a stressz általi görcsös izomfájdalmak lazulnak, a belső hőképződés hatására az erek kitágulnak, így az izom vérellátása fokozódik.

A callusképződést, azaz a csontregenerációt fém jelenlétében fokozza, a periostealis kalcium és foszfor felhalmozódását serkenti. Remek és erőteljes kezelési mód, mikor az ultrahang kezelést kombinálni tudjuk az elektroterápiával. Ebben az esetben az érzékelhetetlen UH alatt kellemes bizsergő érzés jelentkezik, a kezelési reakció azonban igen heves tud lenni. Ez azt jelenti, hogy az első kezelés után a fájdalom kifejezetten erősödik, de ez gyorsan alábbhagy, és a fájdalomcsillapítás megsokszorozódva kerül előtérbe.

Kezelések díjai
Ultrahang

2.500,-Ft / alkalom

 

Kombinált kezelések
UH+elektroterápia

- 10%

Kombinált kezelések esetén az egyes kezelések árából 10% kedvezményt biztosítunk.

Dudás Nóra
Dudás Nóra
fizikoterápiás asszisztens

Fontos a betegek edukációja, felvilágosítása és bevonása a saját gyógyulási folyamatukba.

Mikor, és miért ajánlott fizikoterápiás kezelések felvétele? 

Tovább >

Fizikoterápiás rendelő

How to build your own site - Find more